smart

Nem afrensning af olie og fedt

Christian Hahn

 

SmartWasher er et mobilt rensekar, og samtidigt det mest effektive af slagsene når det omhandler afrensning og vask af olie og fedt.


Fordelen ved SmartWasher, er at dette rensekar er bio dynamisk, dvs. det lever i sin helt egen cyklus. Væsken skal aldrig udskiftes, da olien og fedt bliver nedbrudt af det såkaldte “Ozzy” enzym.

Ozzy enzymet “spiser” den afrensede olie uden at efterlade spor.

Du kan derfor hurtigt spare penge ved ikke, at skulle betale for at komme af med væsken, som ved mange ældre rensekar der er betegnet som “giftig og farlig”.

Væsken i en Smart Washer er ph-neutral og lun, det kan endda være rart at få varmet hænderne i de kolde måneder.

Ozzy Juicen, som væsken også kaldes er heller ikke brandfarlig eller giftig.


SmartWasher er langt mere effektiv end rensebenzin og lignende produkter, og da væsken er ph-neutral kan den også bruges på tekstil, carbon, plastik m.m. uden at produktet tager skade.


Disse ting gør bl.a. at SmartWasher er godkendt og anvendelig inden for mange forskellige brancher, bl.a. er den godkendt til brug i fødevareindustrien, lufthavne, ombord på skibe m.m.

SmartWasher er også blevet yderst populær blandt mindre virksomheder, som fx cykelværksteder, da det er nemt at rengøre cykler, og tilbyde dette som en ekstra ydelse.
Det samme gælder for dækcenter og autoværksteder, hvor de nemt kan rense bremser og div. Autodele uden at de tager skade.

 

 

Når det kommer til holdbarhed og vedligeholdelse er SmartWasheren ekstrem holdbar og nem at vedligeholde, det eneste du skal gøre er at skifte filter engang imellem (hvor ofte, afhænger af brugen).

Filteret sørger bl.a. for at fjerne større partikler ved afrensning fx grus, jord, sand m.m. men vigtigst af alt så tilføjer du nye og friske Ozzy enzymer igennem filteret. Dette er med til, at væsken aldrig skal udskiftes, så længe filteret bliver skiftet engang imellem.

Rensebaren er mobil, og det eneste du skal gøre er at tilslutte den en stikkontakt, så væsken kan holdes varm og så pumpen kan pumpe væsken rundt når du har brug for den.


SmartWasher kan desuden fåes i alt fra en lille bord model, til en model der kan bære op til 450 kg, så en motorblok er intet problem. Fælles for alle modellerne er at de er mobile og alle pånær bordmodellen er på hjul så de nemt kan køres rundt hvor der er brug for dem.

Mange tror at rensebaren “sikkert er som alle de andre, og så stor forskel kan der ikke være”, derfor tilbyder vi en gratis demo af SmartWasher hvor du er velkommen til at rense egne dele.


SmartWasheren er det mest effektive rensekar på markedet og samtidig er det grønt og godt for miljøet. Nøjes ikke med vores ord, oplev selv SmartWasheren i funktion.

Kunne du tænke dig mere information, eller blot en gratis og uforpligtende demo så kontakt os på telefon eller mail:  

Telefon: +45 7199 0908 
Mail:
hej@smartwasher.dk

 


Forrige


Skriv en kommentar

Der kan gå op til 24 timer før din kommentar bliver vist